تغذیه مطلوب و کافی , رعایت بهداشت , و فعالیت منظم غدد چربی , از عوامل موءثر در جلوگیری از ریزش مو میباشند .
عوامل طبیعی ریزش مو عبارت است از پیری و وراثت . کما اینکه در خانواده ای که پدر یا مادر در گیر طاسی یا کم مویی باشند به طور معمول فرزندان آن خانواده نیز دچار کم مویی می باشند ,
عوامل غیر عادی ریزش مو نیز عبارتند از حزن و غم , شوک های ناگهانی , مطالعه و فکر فراوان بدون تغذیه عالی و مطلوب , پیدایش نقص در ترمیم های سلولی . چربی بیش از حد , کم آبی بیش تر از حد , شوره سر , موخوره , شکستگی موی , عفونت های قارچی , عوامل عفونی در جایجای تن کم خونی و ضعف عمومی , وضع حمل های گوناگون و حساب نشده استفاده بیش تر از حد از مواد شیمیایی مثل , فر , صاف , رنگ , دکلره و غیره .
در حقیقت تراشیدن و سایر روشهای رفع موهای زائد , هیچ تاثیری بر قوام , بافت , رنگ یا این که سرعت پرورش موی ندارند . موی بعداز رشد از مرحله پوست , بافتی مرده به حساب آورده می شود که صرفا از ماده کراتین ایجاد شده است و هر کاری که روی آن صورت پذیرد , بر رویش موی تاثیر نخواهد گذاشت . از انجا که قابلیت و امکان انعطاف موهای کوتاه کمتر از موهای بلند است , مدتی بعد از تراشیدن , در موقع لمس , موقعیت زبر و خشن پیدا می نمایند وشاید به همین جهت است که بعضا ها فکرمیکنند که تراشیدن موها سبب ساز کلفت تر شدن آن ها می شود .
درباره این سایت